list-image

VIP Client

Clientii DSC cu o factura lunara mai mare de 100 000 lei pot solicita acest serviciu si beneficiile sale functionale. Printre altele, serviciu presupune un manager care sa supervizeze buna derulare a contractului dumneavoastra, comunicarea rapida si gestionarea segmentata a serviciilor cu responsabilii zonali si nationali. Practic, in cel mai scurt timp, responsabilul de situatie intervine si comunica solutiile punctuale, iar daca ceva va nemultumeste intervine VIP Client managerul sau VIP key account managerul.

list-image

Plata Ramburs

Aveti livrari cu ramburs? Nimic mai simplu. Cash sau in cont, rambursurile aferente coletelor dumneavoastra ajung in scurt timp. Este important sa alegeti una dintre optiuni (cash sau cont bancar). Incasarea dureaza intre 2 si 7 zile de la livrare, functie de localitate, metoda, ordinea procesarilor si timpii bancari.

list-image

Transport paleti

Transportul de paleti este diferentiatorul gandit de noi pentru nevoile ocazionale ale clientilor. Acest serviciu se integreaza perfect in paleta serviciilor principale sau speciale.

list-image

DSC Rapid

Coletul dumneavoastra ajunge in 24 de ore* la destinatie, cu exceptia localitatilor izolate sau refuzul/amanarea livrarii de catre destinatar. *Timpul de livrare sunt cu titlu informativ. Poate fi influentat de vreme, conexiunile operationale si disponibilitatile de livrare pe axa curier-beneficiar. Perioada garantata este stabilita in Termeni si Conditii.